2011. október 19., szerda

Vagány Superfit csajos vízálló gore-tex csizma 25 - Jelenlegi ára: 1 Ft


Ezen az aukción egy
Superfit gore-texes vízálló csizmára licitálhatsz.
25-ös méret,  bth:  16, 7 cm, talpbetétet mértem, szóval ez teljesen pontos.
A csizma nagyon szép állapotban van, ahogy az a képeken is látható.
Lábfej része vastagon bélelt, a gore-tex technológiának köszönhetően, mégis könnyen szellőzik benne a láb.
Tépőzárak tökéletesek, 3 tépőzár található rajta.
Oldalán, elöl ás hátul fényvisszaverő csíkok teszik nagyon divatossá
Csomagolás nélküli súlya: 378 gr
Csak 1 hétig fut az aukció!
Egy kis ismertető a Superfit márkáról:
";;; A legjobb gyerekcipőket akarjuk gyártani";;;
Ezt a hitvallást tartja szem előtt több mint 30 éve az ausztriai Superfit gyerekcipőket gyártó LegeroCipőgyár. A grazi székhelyű tradicionális vállalat központjában, mely a cég kreatív és logisztikai motorja, a 800 munkatársból 35 a fejlesztés és design területén dolgozik. A töretlenül magas vevői elégedettség és a folyamatosan növekvő népszerűség közepette a Superfit az utóbbi évtizedben Európa egyik vezető gyerekcipő márkájává nőtte ki magát. A termékpaletta a kisgyerekek számára gyártott első lépéskiscipőtől egészen a 43-as méretű kamaszcipőkig tart.
A gyermeklábak nem kisméretű felnőttlábak!
Speciális kaptafára, kifinomult technológiára és kiváló minőségű anyagokra van szükség ahhoz, hogy a fejlődő lábaknak a legjobbat garantálhassuk: kényelmet, védelmet és tartást. A Superfit éveken át tartókövetkezetes felelőssége 2009-ben már ötödik alkalommal kapta meg azt a kitüntetést, amelyet gyermekcipőmárka valaha is megkaphat: a német gyermekcipő-szakkereskedők egy független kereskedelmi médium közvélemény-kutatása során a SUPERFIT gyermekcipőmárkát tették az első helyre a termék minősége és az ár/érték arány tekintetében.
Minden gyermekcipő-vásárlás felelősséget kíván! A gyermekek mintegy 98%-a egészséges lábbal jön a világra, de a felnőtteknek csak 38%-ának egészséges a lába. Hosszú távú tudományos kutatások igazolják, hogy az első 6 év döntő fontosságú az inak és az izmok fejlődése szempontjából. Azok a cipők, amelyek kezdettől fogva minden egyes lépést csillapítanak és így kímélik a mozgásszerveket, hozzájárulnak a cipő viselőjének későbbi jó közérzetéhez. A cipő vásárlása során a legnagyobb felelősséget a szülők viselik. A gyermekeknek még nem fejlődött teljesen ki a felszíni fájdalomérzetük, ezért az első életéveikben nem tudják pontosan kifejezni, hogy a gyermekcipő optimálisan illeszkedik-e a lábukra vagy sem.  A Superfit osztozni szeretne ebben a felelősségben. A mi igényünk. A mi ajánlatunk. Összességében a legjobb cipők. -az egészséges lábakért, -az igényes gyermekek és -a felelősségtudatos szülők számára. Felelősséget vállalunk a tökéletesen illeszkedő formáért!  A független szakorvosok és intézetek által végzett állandó ellenőrzés nem engedi számunkra, hogy olyan kompromisszumokat vállaljunk a modellek kialakítása során, amelyek a jól illeszkedő forma és így a gyermekek egészségének kárára legyenek.
Az aukció 1Ft-ról indul, nincs minimálár, a legmagasabb licit nyer.
Szerencsés licitálást!
Ha időd engedi kérlek nézd meg a többi aukciómat is, több minőségi csizmát is találsz.
Ha időd engedi, nézd meg a többi aukciómat is, sok gyerekruhám van, mindent 1Ft-ról indítok.
Érdemes gyűjtögetni, hiszen postaköltséget spórolhatsz.
A ruhák használtak, de mindent mosva, vasalva küldök. Előfordulhat bolyhosodás, vagy nagyon halvány folt.
Igyekszem minden hibát jelezni, és csakis olyan ruhát hirdetek amit a saját gyermekemre is ráadnék.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-21 12:10
. Vagány Superfit csajos vízálló gore-tex csizma 25 - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése